Tenorul italian renumit Andrea Bocelli îl laudă pe Johnny Depp drept un „actor dezarmant de fermecător” înaintea concertului lor comun

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Tenorul italian renumit Andrea Bocelli a lăudat recent pe actorul Johnny Depp drept un „actor dezarmant de fermecător” înaintea concertului lor comun. Depp, care și-a petrecut ultimii doi ani lucrând la revenirea sa în carieră după procesul de defăimare din 2022 împotriva fostei sale soții Amber Heard, va fi invitat special la seria de concerte viitoare ale lui Bocelli în Toscana, Italia.

Bocelli, în vârstă de 65 de ani, a împărtășit vestea pe Instagram miercuri, 3 iulie, scriind: „Un actor dezarmant de fermecător care a adus la viață numeroase personaje iconice pe marele ecran, talentele muzicale ale acestui artist eclectic sunt la fel de intense: un adevărat rockstar iubit și aplaudat peste tot, scrie The Independent.

„Îmi amintesc cu drag că am cântat și am interpretat împreună cu Johnny Depp când a vizitat casa mea din Toscana,” a adăugat Bocelli. „Suntem fericiți să anunțăm că această pereche neașteptată va cânta din nou – și de data aceasta în public, spre încântarea fanilor săi. Vrem să îi mulțumim lui Johnny pentru că a acceptat invitația noastră: va fi o bucurie să-l primim pe scena Teatrului del Silenzio.”

Seria de concerte de trei zile, care sărbătorește a 30-a aniversare a lui Bocelli în muzică, va avea loc pe 15, 17 și 19 iulie.

Evenimentul special va fi filmat și lansat într-un documentar intitulat „Andrea Bocelli 30: The Celebration”, care va avea premiera mai târziu în această toamnă.

Printre alți artiști care se vor alătura lui Bocelli, în afară de Depp, se numără Ed Sheeran, Brian May, Russell Crowe, Shania Twain, Plácido Domingo, Jon Batiste, Laura Pausini, Lang Lang, Christian Nodal, Zucchero, José Carreras, Aida Garifullina, David Foster și Katharine McPhee.

Invitații suplimentari vor fi anunțați în curând.

Joi, 4 iulie, Depp, în vârstă de 61 de ani, a fost premiat cu Premiul pentru Contribuția Globală la Cinematografie la National Film Awards pentru rolul său în filmul „Jeanne du Barry”.

În discursul său de acceptare, el a abordat cariera sa de la Hollywood, pe care a descris-o drept „uneori tragică”.

„Vă mulțumesc că mi-ați oferit oportunitatea de a vorbi cu voi astăzi. Mă simt foarte norocos și foarte onorat că voi – toți – îmi permiteți să continui să fac ceea ce îmi place să fac,” a spus Depp în mesajul preînregistrat.

„Munca pe care o fac este inspirată de voi toți, cei care ați fost alături de mine pe acest drum lung și ați înțeles,” a adăugat el. „Este întotdeauna deosebit de umilitor când recunoașterea eforturilor tale vine direct din inimile oamenilor, din inimile și mințile celor care au fost alături de mine pe acest drum lung, mistic, magic, uneori tragic – dar niciodată plictisitor.

„Nu pot să vă mulțumesc suficient pentru că îmi permiteți să continui să spun poveștile pe care le consider necesare de spus. Și pentru că ați rămas alături de mine și colecția mea curioasă de personaje de-a lungul acestor mulți ani,” a concluzionat actorul din „Pirates of the Caribbean”.

Interpretarea lui Depp a regelui Ludovic al XV-lea în drama istorică din 2023 a regizorului francez Maïwenn despre viața amantei principale a regelui, Jeanne Vaubernier, a fost primul său rol într-un film de la câștigarea procesului împotriva lui Heard.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel