The Cure va concerta pentru Radio 2 și 6 Music

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

The Cure va susține două sesiuni live în exclusivitate mondială pentru BBC Radio 6 Music și BBC Radio 2 In Concert la sfârșitul acestei luni.

Seturile vor fi înregistrate la BBC Radio Theatre din Broadcasting House, Londra, iar trupa va cânta unele dintre cele mai îndrăgite hituri ale sale, precum și piese de pe viitorul album Songs of a Lost World.

Pe 6 Music și BBC Sounds, sesiunea exclusivă și intimă The Cure – intitulată 6 Music Session: The Cure Live – va fi difuzată în cadrul emisiunii lui Huw Stephens, joi, 31 octombrie (16:00-19:00), alături de un interviu între Huw și Robert Smith. Sesiunea 6 Music vine după prima audiție în exclusivitate mondială a noului lor single, Alone – prima piesă nouă a trupei în 16 ani – care a fost difuzată de Mary Anne Hobbs în cadrul emisiunii sale de pe 6 Music (în zilele lucrătoare, de la 10:30 la 13:00), joi, 26 septembrie.

Pentru Radio 2 In Concert, trupa va cânta în fața unui public restrâns de fani norocoși la BBC Radio Theatre, miercuri, 30 octombrie. Concertul va fi difuzat în emisiunea lui Jo Whiley de pe Radio 2 și BBC Sounds (19:00-21:00) joi, 31 octombrie, și va include un interviu cu Robert Smith. De asemenea, vineri, 1 noiembrie, emisiunea Radio 2 Breakfast Show, prezentată de Zoe Ball, va difuza câteva piese exclusive din înregistrare.

Concertele The Cure Radio 2 In Concert și 6 Music Session vor fi disponibile și pe BBC iPlayer în seara de joi, 31 octombrie, și la cerere timp de 30 de zile.

Fanii The Cure vor avea parte de o surpriză sâmbătă, 2 noiembrie, când BBC Two va difuza concertul The Cure Radio 2 In Concert, alături de o nouă compilație The Cure at the BBC, plus o redifuzare a documentarelor That Was Then… This Is Now: The Cure, The Cure la Glastonbury 2019 și Rock Around the Clock: The Cure.

Robert Smith, solistul trupei The Cure, a declarat: „Nu susținem des spectacole atât de intime, așa că suntem foarte nerăbdători să facem asta și să împărtășim mai multe piese de pe noul album pentru prima dată la 6 Music și Radio 2.”

Huw Stephens a spus: „The Cure sunt unul dintre cei mai iubiți artiști de la 6 Music. Discurile lor și călătoriile lor sonore vizionare ne-au captivat pe toți, iar audiția unui nou album și un spectacol live pentru a-l celebra vor fi foarte speciale.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel