The Rolling Stones poate să revină la Copacabana pentru a recupera recordul stabilit de Madonna

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
The Rolling Stones poate să revină la Copacabana pentru a recupera recordul stabilit de Madonna/Freepik
The Rolling Stones poate să revină la Copacabana pentru a recupera recordul stabilit de Madonna/Freepik

Trupei Rolling Stones i s-a oferit un nou concert în Copacabana, ceea ce ar putea să le permită să recupereze recordul de asistență la concerte, depășit recent de Madonna.

Regina muzicii pop și-a încheiat turneul "Celebration" în luna mai, cu un concert la Rio de Janeiro, Brazilia, în fața a aproximativ 1,6 milioane de fani pe plaja Copacabana.

Sir Mick Jagger și compania au cântat în fața a 1,5 milioane de oameni în cadrul turneului lor "A Bigger Bang" din 2006.

Daniel Grinbank, care a organizat concertul în urmă cu 19 ani, i-a contactat pe rockerii de la "Paint it Black" pentru a vedea dacă ar fi interesați să cânte din nou în America de Sud.

O sursă a declarat pentru rubrica Bizarre a ziarului The Sun:

"The Rolling Stones au o audiență masivă în America de Sud și există posibilitatea să își ducă turneul Hackney Diamonds acolo în 2025. Primirea spectacolelor din America de Nord a fost imensă, iar Mick, Keith și Ronnie sunt nerăbdători să continue. Daniel Grinbank i-a abordat cu privire la revenirea în America de Sud pentru câteva spectacole și crede că un alt concert la Copacabana, după 19 ani, ar putea permite trupei să recupereze recordul de asistență de la Madonna. Discuțiile sunt în curs, dar un anunț oficial nu va veni până când trupa nu își va încheia turneul din America de Nord."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel