Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în secret

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

La lansarea serialului „Tătuțu”, Theo Rose a făcut o dezvăluire surprinzătoare: s-a căsătorit cu partenerul ei, Anghel Damian, într-un cadru neobișnuit, la un grătar!

Artista a povestit că ceremonia a fost extrem de intimă, fiind invitați doar cei mai apropiați prieteni. Totul s-a desfășurat în secret, iar noi am aflat detalii în exclusivitate! Pe degetul ei, am observat mândria de a purta verigheta, acum că a devenit doamna Damian.

Motivul pentru discreția lor? Theo este extrem de ocupată în această perioadă și nu a avut energia necesară pentru o nuntă mare. Chiar și așa, evenimentul a fost exact cum și-a dorit. Artista a dezvăluit că unul dintre cele mai speciale momente din viața ei a avut loc acum trei săptămâni, când ea și Anghel și-au jurat iubire veșnică. Cât despre luna de miere, Theo a mărturisit că nu își poate imagina să plece în vacanță fără fiul ei.

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum 3 săptămâni. Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță”, a declarat Theo Rose pentru Cancan.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel