Ți s-a blocat inelul pe deget? Iată cum îl poți scoate, fără să îl rupi. Truc simplu

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: unsplash, autor Korie Cull
Sursa foto: unsplash, autor Korie Cull

Cu toții am trecut prin această situație: încerci să îți scoți unul dintre inele înainte de culcare sau pur și simplu când îl probezi la magazin și apoi... nu se mai dă jos.  De cele mai multe ori, reușim să scoatem inelul după un pic de zbatere, dar în unele cazuri, pare să fie complet blocat. Din fericire, există un truc simplu care ar putea să vă ajute cu această problemă!

Inel

Sunt destule persoane care poartă inelul de atât de mult timp încât nu mai știu dacă ar fi în stare să îl dea jos din nou. Cu toate acestea, uneori este necesar să dai jos bijuteriile, de exemplu, la vama de la aeroport sau înainte de o intervenție chirurgicală, sau pur și simplu. Desigur, este o adevărată pierdere dacă inelul ar trebui tăiat, mai ales dacă este vorba de un inel cu valoare emoțională atașată, cum ar fi o verighetă sau un inel de logodnă. Din fericire, există un truc care vă va ajuta să scoateți inelul blocat de pe deget.

Trucuri

Tot ce ai nevoie pentru acest truc este o bandă elastică sau o bucată subțire de sfoară care să fie puțin elastică. Legați bine elasticul în jurul degetului, chiar deasupra articulației superioare și apoi coborâți până la inel, înfășurând bine elasticul în jurul degetului. Acest lucru poate fi puțin inconfortabil, deoarece elasticul apasă pe țesutul umflat. Când ați ajuns la inel, ar trebui să încercați să înțepați capătul elasticului prin inel folosind o pereche de pensete. Acum, trageți ușor de acest capăt al elasticului, astfel încât să se desprindă din nou în spirală de degetul dumneavoastră. Veți observa că inelul va veni cu el. Dacă folosești acest truc, nu va trebui niciodată să tai un inel, potrivit tips-and-tricks.co

Truc cu banane și zahăr pentru picioare catifelate. Scapă de pielea uscată și crăpată

Picioarele sunt una dintre cele mai importante părți ale corpului, dar de multe ori uităm să le includem în rutina noastră de frumusețe, așa cum facem cu pielea sau părul, pur și simplu pentru că nu este obișnuit să le arătăm în public. De obicei le acoperim întotdeauna cu șosete sau cu pantofii noștri.

Picioarele sunt suportul întregului nostru corp și suferă foarte mult din cauza frecării de pantofi, iar dacă la aceasta se adaugă lipsa de îngrijire, atunci este normal să înceapă să apară fisuri și duritate pe talpa piciorului. La început aceste crăpături par nesemnificative, dar în timp pot provoca dureri la mers, mâncărime și piele uscată. De aceea este esențial să știi să ai grijă de picioarele tale și să le hidratezi corect.

Rutină pentru a înmuia picioarele uscate și crăpate

Primul lucru pe care trebuie să-l știți este că înainte de a adăuga o mască sau un unguent pentru a îmbunătăți aspectul picioarelor, ar trebui să implementați o rutină de îngrijire.

Înmuiați-vă picioarele în apă caldă: umpleți un lighean cu apă, astfel încât să vă permită scufundarea întregului picior până la gleznă. Puteți adăuga puțin mușețel, sau chiar o lingură de cremă hidratantă specifică pentru picioare.

Tu știai de pericolul din salteaua ta? Amestecă bicarbonat cu acest ingredient o dată pe lună!

Usucă foarte bine pielea: umiditatea favorizează proliferarea ciupercilor și tocmai asta trebuie evitat. În mod ideal, uscați-vă picioarele cu un prosop curat din bumbac.

Aplică o cremă hidratantă: trebuie specificată doar pentru utilizare pe picioare și aplicată numai când acestea sunt complet uscate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel