Tina Knowles o laudă pe nepoata Blue Ivy la premiul BET

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Tina Knowles a lăudat-o pe multitalentata Blue Ivy pentru că a câștigat premiul YoungStars la premiile BET 2024.

Luni, mama lui Beyoncé a folosit Instagram pentru a felicita fetița de 12 ani.

"Felicitări Blue Blue a mea!", a împărtășit bunica afectuoasă. "Mă minunez de talentul tău, de frumusețea ta, de inteligența ta, dar cel mai mult sunt mândră de bunătatea ta și de atitudinea ta cu picioarele pe pământ. Niciodată nu cauți atenția, doar ești cool și rece ca un castravete tot timpul", a scris ea alături de o fotografie a lui Blue.

"Faci sport, cânți la pian, dansezi ca un profesionist, pictezi ca un artist, desenezi atât de bine, cânți atât de frumos", a continuat ea, în postarea lungă.

Blue Ivy Carter, fiica superstarurilor Beyoncé și Jay-Z, a primit premiul YoungStars în cadrul ceremoniei anuale BET desfășurată duminică seara. După anunțarea victoriei, Beyoncé a felicitat-o public pe tânăra câștigătoare, scriind: "Felicitări lui Blue Ivy Carter pentru câștigarea premiului BET YoungStars Award 2024!"

În ciuda provocărilor și a invidiilor cu care se confruntă tinerii artiști, Blue Ivy își păstrează determinarea, în adevărata tradiție Carter/Knowles/Beyoncé, fiind motivată să continue să progreseze.

Blue Ivy a făcut istorie în 2020 când, la doar opt ani, a câștigat premiul BET HER Award pentru piesa "Brown Skin Girl".

Născută pe 7 ianuarie 2012, în New York City, Blue Ivy Carter este primul copil al faimoșilor artiști Beyoncé și Jay-Z. Familia Carter mai are doi copii, gemenii fraterni de șapte ani, fiica Rumi și fiul Sir.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel