Tom Jones a vorbit despre prietenia sa "apropiată" cu regretatul Elvis Presley

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Tom Jones a vorbit despre prietenia sa "apropiată" cu regretatul Elvis Presley / Captura Youtube
Tom Jones a vorbit despre prietenia sa "apropiată" cu regretatul Elvis Presley / Captura Youtube

Ce se întâmplă în Vegas nu rămâne întotdeauna în Vegas.

În ediția din această săptămână a revistei PEOPLE, care va fi disponibilă vineri la chioșcuri, legenda muzicii galeze Tom Jones împărtășește amintiri plăcute despre momentele petrecute în Las Vegas cu regretatul său prieten Elvis Presley, inclusiv noaptea în care Regele Rock 'n' Roll i-a cântat la duș.

"Eram cazat la Caesar's Palace, iar el era la Hilton. Cineva îi trimisese un cântec despre care credea că ar fi bun pentru mine, așa că a venit să mi-l arate", își amintește Jones. "Când am coborât de pe scenă, el era în camera mea de hotel. Mi-a spus: 'Tom, am melodia asta, omule'. Iar eu i-am spus: 'Elvis, trebuie să intru la duș' - transpirasem!"

La scurt timp după ce Jones, acum în vârstă de 80 de ani, a intrat în duș, l-a auzit pe Presley cântând.

"M-am gândit: 'Doamne, înnebunesc. Îl aud pe Elvis cântând'", spune Jones râzând. "Așa că am deschis ochii, iar el era aplecat peste ușă și îmi cânta acest cântec. I-am spus: 'Iisuse Hristoase!' Iar el a spus: 'Cântecul, omule, cântecul'. Încă nu știu ce cântec era, pentru că era un duș mare și era mult ecou acolo. Dar am devenit atât de apropiați."

Într-o conversație cu soția de atunci a lui Presley, Priscilla, Tom Jones a relatat povestea întâlnirii lor neobișnuite, lăsând-o pe aceasta surprinsă.

"Priscilla a spus: 'Nu pot să cred că Elvis ar fi fost în baie cu tine în același timp - nu a fost niciodată cu mine!'", povestește Jones. "I-am răspuns, 'Ei bine, a fost cu mine, Priscilla. Eu eram dezbrăcat, iar el era pe jumătate dezbrăcat' - pentru că se dusese la toaletă și a trebuit să își ridice pantalonii de piele. Erau din piele North Beach, care erau greu de ridicat".

Presley a avut atât de mari dificultăți în a-și ridica pantalonii încât a fost nevoit să-și cheme bodyguard-ul, Red, să vină în baie și să-l ajute.

"Red s-a uitat la mine și a spus: 'Dacă ai spune cuiva asta, nu te-ar crede'", își amintește Jones. "I-am răspuns: 'Ei bine, am de gând să le spun'. Elvis Presley a fost un unicat, crede-mă. A fost fantastic."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel