Travis Kelce a refuzat documentarul Netflix

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Travis Kelce a dezvăluit că a refuzat o ofertă de a apărea într-o docuserie Netflix. Fotbalistul de la Kansas City Chiefs, cunoscut acum și ca partenerul cântăreței superstar Taylor Swift, a afirmat că nu este interesat să se implice în reality TV.

În 2023, coechipierul și prietenul său Patrick Mahomes a apărut în emisiunea "Quarterback" de pe Netflix, care oferea o privire detaliată asupra vieții fotbaliștilor în timpul sezonului NFL.

"După ce Pat a participat la emisiune, am fost întrebat și eu despre asta", a menționat Kelce în cadrul podcastului "Bussin' With the Boys", găzduit de jucătorii NFL Will Compton și Taylor Lewan.

Travis Kelce a declarat că preferă să se concentreze pe cariera sa de fotbalist, afirmând: "Nu știu. Aș prefera să joc fotbal, omule."

Kelce a adăugat în glumă: "Am depășit cu mult reality TV-ul. Deja fac destule cu podcastul și restul," referindu-se la propriul său podcast săptămânal, "New Heights", pe care îl găzduiește împreună cu fratele său, Jason Kelce.

Potrivit The Hollywood Reporter, emisiunea a fost recent vândută într-o tranzacție care ar putea valora opt cifre.

În 2016, Travis Kelce a apărut în serialul de dating E! "Catching Kelce", care se axa pe căutarea dragostei de către jucătorul de fotbal. Show-ul a durat un singur sezon, iar Kelce a descris ulterior experiența ca fiind "extrem de ciudată".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel