Trio-ul Power Rock al lui Sting îl va înlocui pe Neil Young la Festivalul Bourbon & Beyond 2024

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Sting.com
Foto: Sting.com

The Police și starul solo preia conducerea după ce rockerul veteran a renunțat la participarea la evenimentul din septembrie din Louisville.

Sting își va face debutul pe scena festivalului Bourbon & Beyond din Louisville, KY, în septembrie, ocupând locul de cap de afiș lăsat liber de Neil Young. Festivalul a anunțat luni (15 iulie) că fostul lider al trupei The Police și câștigător al 17 premii Grammy va cânta alături de noul său trio power rock, STING 3.0, în seara de joi a festivalului de patru zile, programat să aibă loc pe Highland Festival Grounds la Kentucky Exposition Center din Louisville, în perioada 19-22 septembrie.

Trio-ul, care îi include pe chitaristul Dominic Miller și pe toboșarul Chris Maas, va încheia prima seară a reuniunii din acest an. Lor li se vor alătura Beck, Matchbox Twenty, Fleet Foxes, Maren Morris, Koe Wetzel, Lyle Lovett, The Wallflowers, Arlo Parks și mulți alții.

Neil Young și trupa Crazy Horse s-au retras de pe lista pentru cea de-a șasea ediție a Bourbon & Beyond luna trecută, după ce și-au întrerupt turneul Love Earth din cauza unei boli nedeclarate în cadrul grupului.

Într-o declarație, Young a spus că prima ieșire a grupului după un deceniu a fost o experiență minunată, dar „câțiva dintre noi s-au îmbolnăvit după Pine Knob din Detroit, așa că a trebuit să ne oprim”, se arată în declarație.

„Încă nu ne-am recuperat complet, așa că, din păcate, marele nostru turneu va avea o mare pauză neplanificată”.

La ora transmiterii acestei știri, nu erau disponibile informații suplimentare cu privire la momentul în care, sau dacă, grupul se va întoarce pe drum.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel