Turneul „Eras” al lui Taylor Swift a părăsit oficial Londra - până în august

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Seria de concerte care a doborât recorduri a atras peste 700.000 de persoane la Stadionul Wembley din Londra în weekend și a adus o estimare de 300 de milioane de lire sterline la economia capitalei.

Fanii au petrecut luni întregi pregătindu-și ținutele, făcând brățări și arătându-și dedicația față de star. Și au fost câteva fețe cunoscute printre mulțime, scrie The Independent.

Am compilat o listă a tuturor vedetelor.

Prințul William, Prințul George și Prințesa Charlotte

Viitorul Rege al Angliei a fost văzut „shaking it off” sărbătorindu-și cea de-a 42-a aniversare și dansând cu copiii săi în prima noapte a turneului, vineri (21 iunie).

Familia regală a făcut apoi un selfie cu cântăreața „Cruel Summer” și i-a mulțumit pentru o „seară grozavă”.

Phoebe Waller-Bridge și Andrew Scott

Duo-ul din Fleabag, Scott și Waller-Bridge, au fost și ei văzuți distrându-se în timp ce cântau „Love Story”.

Perechea, care a jucat interese amoroase în show, a încântat fanii care au glumit: „Preotul sexy și-a dat seama că o iubește mai mult pe Fleabag, a părăsit biserica și acum sunt la o întâlnire la turneul Eras în timp ce sora ei îi supraveghează nou-născutul (acesta este un FAPT idc).”

Paul McCartney și Bon Jovi

Legendele s-au unit când starul Beatles, McCartney, și rockerul Bon Jovi au fost văzuți în cortul VIP în a treia noapte a turneului Eras.

McCartney a dansat cu fanii în timp ce Swift cânta „But Daddy I Love Him”.

Krishnan Guru-Murthy și Emily Maitlis

Prezentatorii de știri, de obicei serioși, s-au distrat în weekend în timp ce își făceau un selfie în tribune la concert.

Maitlis purta un boa roz cu pene, iar Guru-Murthy avea o pereche de ochelari de soare reflectorizanți.

„Care sunt șansele????!!!! Repetițiile pentru 4 iulie încep devreme...” a scris prezentatorul Channel 4, făcând aluzie la alegerile generale viitoare pe care le vor acoperi amândoi.

Piers Morgan

Prezentatorul controversat Morgan s-a declarat Swiftie în weekend în timp ce purta o cămașă cu dungi roz cu mâneci scurte și ochelari de soare.

„Taylor, așteptarea a luat sfârșit... pentru amândoi! #Swifty @taylorswift13” a scris prezentatorul.

**Hugh Grant, Tom Cruise, Mila Kunis, Ashton Kutcher și Greta Gerwig**

Starul din „Love Actually” a emis un mesaj hilar pentru Taylor Swift după ce a urmărit a doua ei reprezentație la Stadionul Wembley din Londra.

A fost printre alte celebrități – inclusiv Tom Cruise, Greta Gerwig, Mila Kunis și Ashton Kutcher – care urmăreau din cortul VIP show-ul global al lui Swift sâmbătă seara (22 iunie).

Sir Keir Starmer

Liderul laburist a glumit despre cum a făcut o „escapadă Swift” luând o pauză de la campania electorală pentru a participa la concert împreună cu soția sa.

Politicianul, care recent a ridicat sprâncenele afirmând că Stormzy este artistul său preferat, părea să fie într-o secțiune VIP, în timp ce un comentator a glumit: „Omul poporului în suita VIP.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel