Un bărbat din Constanța a ajuns pe mâna polițiștilor după ce a împușcat 8 porumbei

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Un bărbat este cercetat penal de poliţiştii constănţeni, după ce a folosit o armă neletală asupra mai multor porumbei, omorând 8 păsări.

Astfel, bărbatul este cercetat penal de poliţiştii constănţeni pentru uz de armă fără drept, braconaj şi uciderea animalelor fără drept, a transmis vineri IPJ Constanţa, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, joi, 22 august 2024, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Infracţionalităţii de Mediu au identificat un bărbat, de 52 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de uz de armă neletală fără drept, braconaj şi uciderea animalelor fără drept.

Ce s-a întâmplat

Prin urmare, din cercetările efectuate a rezultat faptul că în seara zilei de joi, în jurul orei 19.00, pe strada Podului din municipiul Constanţa, bărbatul ar fi utilizat o armă neletală asupra mai multor porumbei. La faţa locului au fost găsite cadavrele a opt păsări, care au fost ridicate de specialişti din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa.

Ca urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul deţine permis de armă valabil pentru trei arme letale şi o armă neletală de tip puşcă, care au fost ridicate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel