Un nou divorț în familia lui Adrian Minune?. Un zvon ajuns în presă anunță că Adriana Simionescu și Nicu se despart

Autorul articolului: Tudor Polojan |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

După ce Karmen, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a anunțat recent încheierea mariajului său cu Bogdan Căplescu după cinci ani de căsnicie, un nou divorț zdruncină familia celebrului manelist.

De data aceasta, este vorba despre sora sa mai mică, Adriana Simionescu, care a decis să pună capăt relației cu soțul său, Nicu, la doar două luni de la nuntă. Această veste vine ca un adevărat șoc pentru apropiați și pentru fanii cuplului, mai ales că ceremonia lor din iulie a fost una fastuoasă, fiind celebrată împreună cu botezul fiicei lor, Noa-Zenayda.

O nuntă de vis, urmată de o despărțire neașteptată

Pe 14 iulie 2024, familia lui Adrian Minune se pregătea de o mare sărbătoare. Adriana Simionescu și Nicu își uneau destinele într-o ceremonie fastuoasă, dublată de botezul fiicei lor. Petrecerea a fost un eveniment memorabil, plin de bucurie și emoție, iar cuplul părea că își croiește drumul către o viață fericită împreună. Cu toate acestea, la doar două luni de la acest moment, cei doi au decis să se despartă.

Decizia de a divorța vine ca o surpriză pentru mulți, mai ales că nu este pentru prima dată când relația lor a trecut prin momente dificile. Înainte de nuntă, Adriana și Nicu au fost la un pas de a pune capăt relației. Pe atunci, Adriana era însărcinată cu Noa-Zenayda, iar perioada sarcinii a fost marcată de certuri și tensiuni. Deși păreau să fi depășit aceste probleme, despărțirea lor recentă arată că tensiunile din cuplu nu au fost complet rezolvate.

Tensiuni în relație încă din perioada sarcinii

Adriana Simionescu nu a ascuns faptul că relația cu Nicu a trecut prin multe încercări. Într-o declarație mai veche, aceasta povestea cum sarcina a adus provocări neașteptate în cuplul lor. Deși Nicu a fost alături de ea pe toată durata sarcinii, diferențele de percepție și tensiunile dintre ei s-au accentuat, punând relația sub presiune.

„Relația mea cu Nicu s-a schimbat mult în timpul sarcinii. Am trecut prin multe schimbări bruște și am avut multe certuri. Hormoni, stres, toate astea au contribuit. Eu eram deja mamă, simțeam altfel lucrurile, dar el nu înțelegea pe deplin prin ce treceam. Cu toate acestea, a avut foarte multă răbdare, mai multă decât aș fi avut eu în locul lui", mărturisea Adriana.

După nașterea fiicei lor, cuplul părea să fi găsit din nou echilibrul, iar Adriana declara chiar că relația lor s-a consolidat. „Ne-am reîndrăgostit după nașterea fetiței noastre. Important este că nu am renunțat niciunul și am reușit să ne întărim relația”, spunea ea la acea vreme.

Divorțul vine după doar două luni de la nuntă

Chiar dacă părea că lucrurile se îndreaptă în direcția bună pentru cuplu, acum Adriana și Nicu se pregătesc de divorț. Motivele exacte ale despărțirii nu au fost încă dezvăluite în detaliu, dar este clar că cei doi nu au reușit să depășească problemele din trecut.

Anunțul despărțirii lor vine la doar câteva zile după ce sora Adrianei, Karmen, a anunțat în mod oficial că mariajul ei cu Bogdan Căplescu s-a încheiat după cinci ani. Într-un an dificil pentru familia lui Adrian Minune, două dintre cele mai importante figuri din viața lui trec prin despărțiri dureroase.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile pentru Adriana și Nicu și dacă cei doi vor reuși să gestioneze această situație cu discreție. Deocamdată, ambele despărțiri au șocat atât apropiații, cât și publicul care îi urmărește cu interes.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel