Victor Slav și Selina, incident complet NEAȘTEPTAT în Asia Express

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

În ediția a 8-a a emisiunii Asia Express - Drumul Zeilor, Victor Slav și Selina au trecut printr-un incident complet neașteptat.

Cei doi au ajuns în apă chiar în timpul unei misiuni! Deși au pornit primii, au întâmpinat o dificultate majoră pe traseu, ceea ce i-a făcut să piardă avantajul. Află ce s-a întâmplat exact și de ce a fost necesară intervenția echipei medicale.

Victor Slav conducea o bicicletă cu ataș unde stătea și iubita lui, dar din spusele sale bicicleta avea ceva probleme cu direcția. Neștiind încotro să meargă Victori și-a întrebat iubita: "Dreapta sau stânga?", iar Selina a răspuns: "Stânga", zis și făcut.

2. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-11-at-08-34-18_13011700.jpg)

Nu știm dacă Victor a avut așa încredere oarbă, să vadă că acolo e lac și totuși să facă stânga doar că a spus partenera, dar ce știm este că amândoi au avut parte de o "bălăceală" de toate zilele.

"Am primit primul ajutor, ne-au verificat, a venit un domn din partea parcului, noi nu am realizat că ne-am și accidentat din cauza adrenalinei nu ne durea nimic. Neșansa noastră a făcut ca în stânga noastră să fie o vale, coliziunea fiind iminent", au spus cei doi în cadrul testimonialelor.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel